Nemački oštrodlaki pas

PRAVA RASA ZA PRAVOG LOVCA !

Pozdravni post

      

         Ovo je blog (web sajt) Srpskog Deutsch Drahthaar Kluba iz Arilja.

        Pozdravljamo sve lovce, odgajivače, dresere, vodiče i ljubitelje nemačkih oštrodlakih pasa !

         Cilj ovog bloga (sajta) je da pruža najbitnije informacije o radu Srpskog Deutsch Drahthaar Kluba svim zainteresovanima kao i da omogući komentare čitalaca bloga.

         Zvaničan sajt Kluba je u izradi i trebalo bi da je gotov do kraja marta. Tada ćemo ovaj blog integrisati u sajt, biće njegov deo koji će omogućiti objavljivanje širih, nezvaničnih i neformalnih tekstova i komentara o radu Kluba i događajima oko njega kako od strane organa upravljanja Kluba, tako i od strane ostalih članova i zainteresovanih lica. Tako da će ovaj blog prerasti u neku vrstu diskusionog foruma o nemačkom oštrodlakom psu i radu Srpskog Kluba. 

4 коментара:

  1. Drago nam je da ste aktivni i na ovom polju!

    Pozdrav od kolega.

    ОдговориИзбриши
  2. Pozdrav za sve clanove od Emila.Dobro je da smo krenuli i ovako bice sve bolje i bolje.

    ОдговориИзбриши
  3. Sta reci za ovaj drugi jesenji uzgojni ispit, sem jedno bravo za sve. Mislim da klub ide napred, krupnim koracima,u svakom pogledu. Kad kazem u svakom pogledu mislim na organizacioni,strucni pa i takmicarski deo, gde smo sigruno podigli sve na jedan veci nivo od godina koje su iza nas. Mislim da smo dovodjenjem dvojice sudija iz Nemacke dali pravi znacaj ovome sto sam rekao. U periodu koji je ispred nas moramo da zajedno pronadjemo nacina za sto boljim radom u klubu, ukljucujuci tom prilikom jos veci broj clanstva,edukaciju i stalne seminare za sudije i takmicare, i organizovanje manifestacija medjunarodnog karaktera u cilju postavljanja pravog merila kvaliteta DD u Evropi, kao i jos bolju saradnju sa VDD-om.

    ОдговориИзбриши

Dobrodošli, pišite, ovo je Blog svih ljubitelja nemačkih oštrodlakih pasa !