Nemački oštrodlaki pas

PRAVA RASA ZA PRAVOG LOVCA !

Poruka podpredsednika Kluba Gorana Zubanovića Skupštini

                   Poštovani članovi Srpskog DD Kluba, dragi prijatelji Deutsch Drahthaar-a,

      Dozvolite mi da Vas srdačno pozdravim, da Vam zaželim zdravlje, da Vam čestitam na dosada postignutom, a to nije malo, i zaželim uspeh u daljem radu Kluba. Upravnom odboru želim srećnu ruku u rešavanju predstojećih zadataka koje su sebi i nama zadali.
      Lovačka sezona je pri kraju, još tu i tamo se ulovi poneka lisica ili druga vrsta predatora, a nova ispitna godina za naše pse je već na pragu. Idealno je vreme za razmatranje šta smo u protekloj godini postigli i kako, a šta nismo uspeli, koji zadaci nas očekuju u ovoj godini i koje poteškoće. Vaša godišnja Skupština je pravo mesto za to!   
      Izuzetno se radujem što će ovogodišnji II internacionalni jesenji uzgojni ispit svetske organizacije Deutsch Drahthaar (Deutsch Drahthaar Welt - Verband) biti ponovo kod nas, u Srbiji. Za ovaj veliki, ozbiljan i značajan zadatak možete računati sa mojom potpunom podrškom i, nadam se, podrškom Upravnog odbora Svetskog saveza Deutsch Drahthaar-a. Ja ozbiljno radim na tome da na II Međunarodnom jesenjem uzgojnom ispitu prisustvuju članovi predsedništva matičnog kluba iz Nemačke (Verein Deutsch Drahthaar) !
       Želim Vam uspeha u budućnosti, nasavite i dalje sa radom Srpskog Deutsch Drahthaar Kluba kao i do sada!

       Pozdravljam Vas lovačkim pozdravom:
               “Uvek dobar pogled !”
       
       Vaš Goran Zubanović
   Westerstede, Nemačka, 21.02. 2010.

Нема коментара:

Постави коментар

Dobrodošli, pišite, ovo je Blog svih ljubitelja nemačkih oštrodlakih pasa !