Nemački oštrodlaki pas

PRAVA RASA ZA PRAVOG LOVCA !

OBAVEŠTENJE O SUDIJSKOM SASTANKU I SEMINARU SA NEMAČKIM SUDIJAMA


  
 
Cassal vom Staudenjager na smotri priplodnjaka u Nemačkoj 2017.
25.03. 2017., u subotu, će se održati sudijski sastanak sudija koji sude na manifestacijama (ispitima) Srpskog Deutsch Drahthaar Kluba i seminar o suđenju. Sastanak počinje u 18 časova i održaće se u KIČULINOJ ČARDI na petom kilometru puta od Šabca prema Valjevu.

         Na sastanku će se raspravljati o suđenju na predstojećim prolećnim ispitima, kao i o suđenju uopšte na manifestacijama Srpskog Deutsch Drahthaar Kluba. Prisustvo sudija Kluba je obavezno.

         Po završetku sudijskog sastanka je radna večera za sve prisutne, a zatim seminar – razgovor sa sudijama iz Nemačke koji sude na ispitima koji će se održati 26., 27., 28. i 29.03. 2017. u organizaciji regionalnih grupa Šabac – Braničevski okrug Srpskog Deutsch Drahthaar Kluba u saradnji sa grupom Lünneburger–Hiede matičnog, nemačkog Kluba:Thorstenom ReckomAndreasom Paulom Aszyk i Klausom Nilla. Tema seminara je takođe suđenje na ispitima.

         Seminar je otvoren za sve zainteresovane. Večera za prisutne je u organizaciji Kluba, besplatna, piće se plaća.

         Molimo sve zainteresovane za seminar da se jave organizatoru Vladici Andriću radi što efikasnije organizacije i obezbeđivanje večere na telefon 0644123146.

Нема коментара:

Постави коментар

Dobrodošli, pišite, ovo je Blog svih ljubitelja nemačkih oštrodlakih pasa !