Nemački oštrodlaki pas

PRAVA RASA ZA PRAVOG LOVCA !

IZVEŠTAJ SA OSNIVAČKE SKUPŠTINE REGIONALNE GRUPE "BEOGRAD"

Sa osnivačke Skupštine u Beogradu
  
      Dana 22.12.2012. godine u 15 časova u prostorijama Kinološkog Saveza Srbije u Beogradu održana je sednica povodom osnivanja regionalne DD grupe „Beograd“.  Zahvaljujemo se Kinološkom Savezu Srbije I  generalnom sekretaru dr.Mahmuodu Al Daghistaniju koji su nam izašli u susret i ustupili svoje prostorije i pružili maksimalnu podršku za budući rad.

      Sednici je prisustvovalo (14) članova: Marko Nikolić, Mahmoud al Daghistani, Goran Gojković, Zoran Živojinović,Dejan Josipović, Aleksandar Paunović, Duško Jovanović, Goran Kuzmanović, Aleksandar Mrđenović, Mladen Pekić, Srđan Stegnjaić, Stevan Mladenović, Dragutin Jakovac, Branislav Nedeljković .

      Telefonski se javili I podržali grupu I osnivačku sednicu: Siniša Vukanović, Miodrag Karanović, Vladan Ranković, Slavoljub Antić, Beader Alena, Miodrag Živanović, Igor Palalić, Saša Janković, Davor Greksa, Jovanka Niketić, Aleksandar Savić, Bojan Joksimović, Vlada Vukasinović , Bogdan Ercegovac, Marko Todorović, Duško Ćurčić I Dragan Cvijić.
       Niko iz rukovodstva kluba nije prisustvovao.

Krenulo se po unpred utvrđenim tačkama dnevnog reda :
1. Kratak uvod I pojašnjenje funkcionisanja grupe
2. Izbor rukovodstva grupe
3. Utvrđivanje pravca funkcionisanja grupe
4. Ostalo

• Izabrano je (jednoglasno) rukovodstvo glasanjem :
o predsednik - Marko Nikolić
o potpredsednik - Dejan Josipović
o vođa uzgoja - Goran Gojković (zamenik Duško Jovanović)
o sekretar - Jovanka Niketić

• Regionalna grupa „Beograd“ će funkcionisati pod okriljem Srpskog Deutsch Drahthaar kluba i biti njegova produžena ruka. Takođe radiće  i  poštovati odredbe iz statuta SDDK.

• Napravljana je baza podataka sa informacijama o članovima njihovim br.telefona  e-mail adresama radi lakše komunikacije i bolje dostupnosti svakog od članova.

•  Dogovoreno je i da ukoliko neko izrazi želju da psa prezentuje van granice Srbije, da mu se maksimalno izađe u susret pruži sva moguća pomoć  i podrška.

•  Radiće se i grupni treninzi pasa kako u polju tako i na vodi  u vidu priprema za uzgojne ispite.

• Izvršiće se popis i napraviti baza podataka koliko pasa ima svaki od članova kao i šta svaki od pasa je do sada uradio misleći da li je položio uzgojne ispite da li ima snimljene kukove laktove i  OCD itd...
• Konstruktivna diskusija se vodila po pitanju kako će se vršiti kontrola parenja, legala i štenaca.

Treba istaći da je sednica protekla u sjajnoj atmosferi  svako od prisutnih je iznosio svoje predloge kako bi doprineo što boljem budućem radu DD grupe „Beograd“ , u prilog tome govori i da je sednica trajala od 15 do 17:30 časova.
Sledeća sednica zakazana je u januaru 2013 godine .
Dobar pogled želi vam DD grupa „Beograd“





Нема коментара:

Постави коментар

Dobrodošli, pišite, ovo je Blog svih ljubitelja nemačkih oštrodlakih pasa !