Nemački oštrodlaki pas

PRAVA RASA ZA PRAVOG LOVCA !

OBAVEŠTENJE PRED NOVU GODINU


       
      
Obaveštavamo članove Srpskog Deutsch Drahthaar Kluba da je održan sastanak organa upravljanja Kluba 23.12. 2017. u Lipama. Kompletan zapisnik će biti objavljen u sledećih nekoliko dana, a ovde želimo da podelimo nekoliko važnih informacija sa tog sastanka. 



Doneta je odluka da se sledeći sastanak upravnog odbora na kome će se odrediti kandidati za funkcionere i organe upravljanja, te razmatrati dnevni red za skupštinu i plan rada za 2018. bude održan 17.02. 2018. u KOVINU sa početkom u 12 časova.

Molimo regionalne grupe koje nisu održale svoje skupštine da do toga datuma održe iste i pošalju zapisnik  sa skupštine sekretaru. Taj zapisnik treba da sadrži podatke o broju članova (ažuriran spisak), spisak funkcionera (predsednika, sekretar, vođa uzgoja), spisak delegata, kratak opis i rezultate održanih manifestacija, sastanaka, problema sa kojima sus se sretali u radu 2017. i predlog plana rada za 2018.

Po odluci sa sastanka regionalne vođe uzgoja treba poštom (adresa u Biltenu) što pre da dostave klubskom vođi uzgoja (ako nisu već dostavili) izveštaj o svom radu u 2017., jedan primerak obrasca evidencije parenja i po jedan primerak obrasca zapisnika o inspekciji legla koji su uradili u toku godine (dnevnici legla ostaju odgajivačima!), te opis problema sa kojima su se sretali i predlog rešenja istih. Sve radi izveštaja za skupštinu i objavljivanja u Biltenu i što efikasnijeg rada u sledećoj godini.



Po odluci organa upravljanja na sastanku 23.12. 2017, u LIPAMA redovna godišnja i izborna skupština SRPSKOG DEUTSCH DRAHTHAAR KLUBA će se održati 24.02. 2018. u LIPAMA u restoranu „ZLATNIK“ sa početkom u 12 časova. Sa dnevnim redom će članstvo i delegati biti upoznati na vreme.



Obaveštavamo članstvo da je na sastanku organa upravljanja doneta odluka da što više naših članova prijavi svoje pse na 62. Međunarodnu CACIB izložbu u Beogradu koji će se održati 4. marta 2018., da bi prezentirali kvalitetan materijal koji imamo široj kinološkoj publici, omasovili ovu manifestaciju koja otvara kinološku sezonu kao i u znak podrške i dobre saradnje sa KSS-om. Hteli smo da na ovom CACIBu održimo našu Klupsku uzgojnu smotru, ali smo zakasnili sa izborom sudija i postoje određeni tehnički problemi oko suđenja koje još nismo rešili (nadamo se da ćemo za sledeću godinu sve te probleme rešiti). Na ovoj izložbi će suditi Mrđen Vicencije iz Hrvatske.

Planiramo da na izložbi, pored ringa gde će se ocenjivati oštrodlaki, postavima štand Kluba sa reklamnim materijalom i Biltenima koje imao gde ćemo propagirati naš Klub, davati informacije zainteresovanima i primati uplate za članarinu.

Svim našim članovima koji prijave svoje pse na ovu međunarodnu izložbu, i koji budu u katalogu, će se ova prijava računati kao uplata članarine za 2018. godinu u Klubu (biće oslobođeni su od članarine za 2018.). Krajnji rok za prijavu je 14.02. 2018. Kompletna informacija o izložbi biće objavljena na Klupskom Blogu.



POZIVAMO SVE ČLANOVE KOJI SU U MOGUĆNOSTI DA PRIJAVE SVOJE PSE NA CACIB IZLOŽBU U BEOGRADU! POKAŽIMO SVOJE PSE I SVOJE JEDINSTVO!



I na kraju svim našim članovima i ljubiteljima rase i pasa želimo srećnu i uspešnu novu 2018.-u godinu, puno dobrih pasa i lepih lovova!




Нема коментара:

Постави коментар

Dobrodošli, pišite, ovo je Blog svih ljubitelja nemačkih oštrodlakih pasa !