Nemački oštrodlaki pas

PRAVA RASA ZA PRAVOG LOVCA !

ŠTAMPAN BILTEN ZA 2010. GODINU



       OBAVEŠTAVAMO ČLANOVE I SVE ZAINTERESOVANE DA JE IZ ŠTAMPE IZAŠAO BILTEN SRPSKOG KLUBA OŠTRODLAKIH NEMACA ZA 2010. godinu !

 
  Evo dela iz predgovora Biltenu:

   " Pred Vama je Bilten Srpskog Deutsch Drahthaar Kluba za 2010. godinu. U njemu su prezentovani svi događaji iz Klubskog života u 2010. godini originalnim dokumentima - zapisnicima, od sastanaka Upravnog odbora, sednice Skupštine, sastanka Stručne komisije pa do izveštaja sa svake Klubske manifestacije od prolećnog uzgojnog ispita do II Internacionalnog jesenjeg uzgojnog ispita održanog u oktorbru 2010. u Kovinu. Pored zapisnika sa ovih sastanaka i manifestacija Bilten sadrži i članke o uzgoju, obuci pasa, prošlom Hegewaldu, članstvu, nov Statut... Na taj način smo zaokružili informisanje članstva i zainteresovanih i u potpunosti ispunili princip otvorenosti u radu našeg Kluba.
       Smatramo da su najbitniji u ovom Biltenu zbirni izveštaji sa uzgojnih ispita i utakmica: pored identifikacionih podataka za svakog psa možete pročitati sudijske ocene u svakoj disciplini koja se ocenjuje, od volje za radom do nosa i aporta, i praćenjem pojedinih pasa kroz manifestacije steći izvornu predstavu o njegovoj radnoj vrednosti.
       Bilten ima 133 stranica i sadrži preko 30 fotografija u boji, svaka manifestacija je dokumentovana i slikom. Držali smo se principa da jedna slika vredi više nego sto reči...."


           
     Svaki član Kluba dobija Bilten besplatno, ostali zainteresovani mogu kupiti Bilten po ceni od 600 dinara, uplatom na žiro račun Kluba (uplatnicom na adresu KD "ARILJE" ul. Braće Vasilijevića br. 2, 31.220 ARILJE na račun Srpskog Deutsch Drahthaar Kluba 355-1029334-24, svrha uplate BIlten za 2010 ili kapa....) ili na manifestacijama Kluba. Takođe obaveštavamo zainteresovane da još raspolažemo ograničenim brojem Biltena od 2001. do 2009. koji mogu kupiti po ceni od 400 dinara.
    Povodom jubileja Kluba - deceniju rada Srpskog Deutsch Drahthaar Kluba, naš Klub je štampao prigodne  nalepnice koje se takođe mogu kupiti po ceni od 150 dinara i izradio dve vrste kapa sa oznakom Kluba koji se prodaju po ceni od 250 dinara (letnja kapa) i 350 dinara (topla kapa sa naušnicama.).

    Sve informacije na telefone 065 23 92 912 i 063 85 63 063.

Нема коментара:

Постави коментар

Dobrodošli, pišite, ovo je Blog svih ljubitelja nemačkih oštrodlakih pasa !