Nemački oštrodlaki pas

PRAVA RASA ZA PRAVOG LOVCA !

POZIV NA GODIŠNJU UZGOJNU SMOTRU OŠTRODLAKIH NEMACA, SMOTRU PRIPLODNJAKA I UZGOJNU SMOTRU REGIONALNE GRUPE BRANIČEVSKOG OKRUGA


       12. marta 2016. u POŽAREVCU, na Hipodromu, sa početkom u 8,30 časova će se održati GODIŠNJA KLUBSKA UZGOJNA SMOTRA OŠTRODLAKIH NEMACA, SMOTRA PRIPLODNJAKA I UZGOJNA SMOTRA REGINALNE GRUPE BRANIČEVSKOG OKRUGA. Domaćin ove manifestacija je regionalna grupa Braničevskog okruga Srpskog DD Kluba koja već treći put, veoma odgovorno i uspešno organizuje ovu manifestaciju.

       Na ovoj manifestaciji se procenjuje, ocenjuje i upoređuje eksterijer - građa i spoljašnji izgled rase. Ocenjivanje se vrši po sistemu matičnog Kluba - Verein Deutsch Drhathaara.

     Na Klubskoj uzgojnoj smotri mogu učestvovati psi koji su položili jesenji uzgojni ispit, na smotri priplodnjaka učestvuju psi koji su dobili kvalifikaciju (ili imaju sve uslove za nju) Kluba "PREPORUČEN ZA UZGOJ", na uzgojnoj smotri mogu regionalne grupe mogu učestvovati svi oštrodlaki nemci koj su napunili godinu dana.

      Bilo bi lepo da što više učesnika, vodiča - izlagača i gledalaca dođe na godišnju uzgojnu smotru našeg Kluba. To je događaj za rasu od posebne važnosti, pa i za ljubitelje oštrodlakog nemca. Tu ćemo videti i moći uporediti naše nade - mlade pse, na smotri priplodnjak imati priliku da na jednom mestu vidimo i sami procenimo "krem" rase u Klubu, stanje populacije oštrodlakog nemca kod nas, mesto za druženje, razmenu mišljenja.....

         Mi kao Klub još nismo dostigli nivo matice u organizovanju ovih manifestacija, ali se trudimo, iskustva se nagomilavaju i napredujemo. Voleo bih da nas članstvo svojim prisustvom na godišnjoj uzgojnoj smotri i smotri priplodnjaka podrži. Manifestacija se održava na otvorenom, još nemamo adekvatan zatvoren prostor za smotru priplodnjaka, ali se nadamo lepom vremenu.

Đođite, uveličajte našu krunsku manifestaciju, svi ste dobrodošli !


Čikita JR 700713 Dragiše Živadinovića na III KLUBSKOJ  uzgojnoj smotri u Požarevcu 2015. godine

Нема коментара:

Постави коментар

Dobrodošli, pišite, ovo je Blog svih ljubitelja nemačkih oštrodlakih pasa !