Nemački oštrodlaki pas

PRAVA RASA ZA PRAVOG LOVCA !

OBAVEŠTENJU O ISPITU NA VODI I UZGOJNOJ SMOTRI



            
       
        Srpski Deutsch Drahthaar Klub i reginalna grupa Južni Banat organizuju ispit na vodi i uzgojnu smotru u subotu, 22. septembra 2012. godine u Ritiševu.
       
        Ispit na vodi će se održati po Pravilniku o ispitu na vodi usvojenom na Skupštini Srpskog DD Kluba u martu 2012. u Uzdinu. Uzgojna smotra će se suditi po Uzgojnom pravilniku Srpskog DD Kluba, tj. nemačkom sistemu, sistemu kako se sudi u matičnom klubu (Verein Deutsh Drahthaar) i na njihovom obrascu sa ocenema za građu i dlaku do 12 bodova.
       
        Na ispitu mogu učestvovati psi koji su napunili 10 meseci i pozitivno su ocenjeni u eksterijeru.
       
        Na uzgojnoj smotri mogu učestvovati, shodno uzgojnom pravilniku Srpskog DD Kluba,  nemački oštrodlaki psi koji su napunili godinu dana (12 meseci), koji imaju uredno izdan rodovnik od strane KSS-a ili druge kinološke organizacije članice FCI-a, koji su uredno vakcinisani protiv besnila i poseduju validnu potvrdu o tome u veterinarskoj potvrdi – pasošu, koji su čipovani i zdravi.
       
        Upisnina za ispit na vodi je 2.500 dinara.
       
        Prijave slati na mail lacika.torma@gmail.com ili lacika@vektor.net, ili na adresu Laslo Torma, 11.213 PADINSKA SKELA, ul. Ratomira Stojadinovića 1, ili predati regionalnim vođama uzgoja koji će proslediti nadležnom za administriranje.
       
        Formulari za prijave su standardni i mogu se dobiti na iste mailove ili preuzeti na Klubskom sajtu www.srpskiddklub.com. Za sve informacije se možete obratiti na telefone 064 8563036 (predsednik) ili 065 2392912 (sekretar).
       
        Privedeni psi – kuje ne mogu biti ocenjeni dok ne budu identifikovani (mikročip, tetovoir broj). Upisnina na uzgojnoj smotri za prvog psa je 1.000 dinara, za drugog i ostale 500 dinara. Kotizacija se može   uplatiti  uplatnicom na adresu KD "ARILJE" ul. Braće Vasilijevića br. 2, 31.220 ARILJE, na račun Srpskog Deutsch Drahthaar Kluba 355-1029334-24, svrha uplate "uplata za uzgojnu smotru."
       
        Program ispita je sledeći:
       
        1. Zbor učesnika u lovačkom domu u Ritiševu ujtru u 7,30 časova, doručak, dogovor i odlazak na teren (vodu) u Banatske Karlovce;
        2. Ispit na vodi od 9 do 13,30 časova;
        3. Povratak u lovački dom u Ritiševu, od 14 do 16 časova proglašenje rezultata ispita na vodi i zajednički ručak;
        4. Od 16 do 19 časova ocenjivanje pasa na uzgojnoj smotri u Ritiševu.
       
        Ispit na vodi sude Velimir Netković i Laslo Torma, uzgojnu smotru Miodrag Jojić, Emil Đorđević, Velimir Netković i Laslo Torma (zavisno od broja prijavljenih pasa).
       
        Molimo vodiče da blagovremeno prijave pse, najkasnije do 17.09. 2012.

Нема коментара:

Постави коментар

Dobrodošli, pišite, ovo je Blog svih ljubitelja nemačkih oštrodlakih pasa !