Nemački oštrodlaki pas

PRAVA RASA ZA PRAVOG LOVCA !

SASTANAK UPRAVNOG ODBORA SRPSKOG DEUTSCH DRAHTHAAR KLUBA

  
         Obaveštavamo članove Upravnog odbora Srpskog Deutsch Drahthaar Kluba, kao i predsednike regionalnih klubova, da će se u utorak, dana 31.01. 2012. godine, sa početkom u 18 časova održati sastanak Upravnog odbora Srpskog DD Kluba.

        Sastanak će se održati u prostorijama Kinološkog Saveza Srbije u Beogradu u ulici Bukovička broj 1.

       Za sastanak se predlaže sledeći D N E V N I   R E D:

1. Analiza rada Srpskog DD Kluba u 2011. godini;
2. Preciziranje plana Klubskih manifestacija u 2012. godini;
3. Dogovor o održavanju godišnje Skupštine Srpskog DD Kluba i
4. Razno

      Molimo sve članove da prisustvuju ovom važnom sastanku i svojim predlozima i diskusijom daju svoj doprinos uspešnom radu Kluba.

Prvoplasirani psi sa vodičima na Hegewaldu 2011. (sa desna na levo): Pauline v. Grubsburg sa vodičem Alfredom Dullom (broj 187) 1. mesto sa 241,5 Hegewald bodova, u sredini Benja v.d. Dachwiese sa Wilfridom Steffensom 240 bodova i levo, 3. mesto, Kelly v. Fucher sa vodičem Karstenom Doscherom i osvojenih 239 Hegewald bodova.
     

Takođe obaveštavamo članstvo da smo dobili Bilten broj 1. za 2012. godinu VDD-a i da ga mogu naručiti na mail lacika@vektor.net.

2 коментара:

  1. Moje poštovanje! Pratim i ovde i na ostalim forumima sve što ima veze sa DD (već duže vreme), i konačno sam se odlučio da se aktiviram. Prema tome mislim da je prvi,pravi korak da se učlanim u klub,ali mali problem je što ne mogu da nađem pravu adresu i tel. da se obratim nekom. U nadi da ću dobiti odgovor brzo veliki pozdrav svim ljubiteljima DD. Milan V.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pozdravljam Vašu odluku, treba nam svaki čovek. Možete se javiti sekretaru Kluba Draganu Bunardžiću na telefon 0652392912, članarinu možete uplatiti (iznosi 1.000 din) da uplatnicom na adresu KD "ARILJE" ul. Braće Vasilijevića br. 2, 31.220 ARILJE na račun Srpskog Deutsch Drahthaar Kluba 355-1029334-24, svrha uplate "članarina za 2012.". Člansku kartu ćete dobiti prvom prilikom kada dođete na neku od naših manifestacije.

      Избриши

Dobrodošli, pišite, ovo je Blog svih ljubitelja nemačkih oštrodlakih pasa !