Nemački oštrodlaki pas

PRAVA RASA ZA PRAVOG LOVCA !

OBAVEŠTENJE - OTKAZ UZGOJNE SMOTRE


         
       
        Obaveštavamo članove da zbog malog broja prijavljenih pasa otkazujemo uzgojnu smotru u Gornjem Milanovcu zakazanu za 28.07. 2012.
       
        Uzgojnu smotru ćemo održati na dan kada se održava ispit na vodi, u subotu, 22.09. 2012. u Rititševu. Prijave slati na iste adrese.

UZGOJNA SMOTRA NEMAČKIH OŠTRODLAKIH PASA

     
 
    Na osnovu odluke Upravnog odbora i Stručne komisije Srpskog Deutsch Drahthaar Kluba donete na sastanku 23.05. 2012. u Beogradu kao i odredaba uzgojnog pravilnika (član 20) Kluba Srpski DD Klub organizuje godišnju uzgojnu smotru – ocenjivanje eksterijera za nemačke oštrodlake pse u subotu 28.07. 2012. u Gornjem Milanovcu kod hotela „NORVEŠKA KUĆA“. Organizator uzgojne smotre je regionalna grupa ZAPADNA SRBIJA Srpskog DD Kluba, odgovorno lice Nenad Stojanović, regionalni vođa uzgoja.
     
      Na uzgojnoj smotri će se ocenjivati po metodu, principima i obrascu matičnog Kluba – Verein Deutsch Drahthaara (ocena za građu/ocena za dlaku od 0 do 12). Mužjake će ocenjivati sudije Velimir Netković i Emil Đorđević, a ženke Miodrag Jojić i Laslo Torma.
     
      Na smotri mogu učestvovati, shodno uzgojnom pravilniku Srpskog DD Kluba,  nemački oštrodlaki psi koji su napunili godinu dana (12 meseci), koji imaju uredno izdat rodovnik od strane KSS-a ili druge kinološke organizacije članice FCI-a, koji su redovno vakcinisani protiv besnila i poseduju validnu potvrdu o tome u veterinarskoj potvrdi – pasošu, koji su čipovani i zdravi.
     
      Privedeni psi – kuje ne mogu biti ocenjeni dok ne budu identifikovani (mikročip, tetovoir broj). Kotizacija za smotru po psu (prvom) je 1.000 dinara, a za ostale pse istog vlasnika 500 dinara. 
     
        Kotizacija se može   uplatiti  uplatnicom na adresu KD "ARILJE" ul. Braće Vasilijevića br. 2, 31.220 ARILJE, na račun Srpskog Deutsch Drahthaar Kluba 355-1029334-24, svrha uplate "Uplata za uzgojnu smotru."


      Privođenje pasa počinje u 8 časova, a ocenjivanje u 9 časova. Prijave slati na mail lacika.torma@gmail.com ili lacika@vektor.net, ili na adresu Laslo Torma, 11.213 PADINSKA SKELA, ul. Ratomira Stojadinovića 1, ili predati regionalnim vođama uzgoja koji će proslediti nadležnom za administriranje.

      Formulari za prijave su standardni i mogu se dobiti na iste mailove ili preuzeti na sajtu Kluba (www.srpskiddklub.com). Za sve informacije se možete obratiti na telefone 064 8563036 ili 065 2392912.