Nemački oštrodlaki pas

PRAVA RASA ZA PRAVOG LOVCA !

ČESTITKA



Igor na III. INT: HZP-u u Kovinu 4.11. 2011.
         Čestitam proširenje grupe "Arilje" u novo formiranu regionalnu grupu - Klub pri Srpskom DD Klubu "Zapadna Srbija".  Svim novim članovima želim dobrodošlicu, a starijim da nastave sa radom koji se i te kako da primetiti. Rukovodećim ljudima grupe: D. Bunardžiću, R. Ikoniću, N. Stojanoviću i M. Iliću želim da opravdaju poverenje i tako poboljšaju kako rad tako i uzgoj ove predivne rase.

       Zahvaljujuci trudu par entuzijasta i zaljubljenika  u ovu rasu u jesen 2001. godine je i nastao nas Srpski DD Klub koji je  kratko posle toga i prihvaćen od strane VDD - Maticnog kluba i tako ušao u Svetsku Federaciju Nemačkih Oštrodlakih Pasa kao ravnopravni član i prestavnik Srbije. Evo nakon tih 10 godina postojanja taj isti Klub broji više od 150 članova, četiri grupe – regionalna Kluba i tri međunarodna HZP - jesenja uzgojna ispita. Retki su oni u Srbiji koji se mogu pohvaliti ovakvim radom i uspehom.

     Još jednom želim da čestitam svim članovima na dosadasnjem radu, ali i sa obavezom da se narednih 10 godina mora još više uraditi jer naši potencijali i zahtevi su mnogo veći od onog što trenutno imamo.

                                          Igor Radonjić, član Srpskog DD Kluba grupe " Moravac "

Нема коментара:

Постави коментар

Dobrodošli, pišite, ovo je Blog svih ljubitelja nemačkih oštrodlakih pasa !